تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوۀ زردآلوی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده

علی متولی؛ ابراهیم شهبازی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور

دوره 21، شماره 74 ، شهریور 1399، ، صفحه 151-168

https://doi.org/10.22092/erams.2019.124936.1297

چکیده
  یکی از دغدغه­ های مهم در فرآیندهای پس از برداشت، حفظ کیفیت میوه ­ها و افزایش دورۀ ماندگاری آنهاست. از روش ­های مهم به منظور افزایش دورۀ ماندگاری میوه ­ها، یکی استفاده از روش بسته ­بندی با اتمسفر اصلاح شده است. در پژوهش حاضر، روند تغییرات برخی ویژگی­ های کیفی (رنگ، pH، TSS و سفتی بافت) میوۀ زردآلو با استفاده از روش بسته­ بندی ...  بیشتر